:)

:)

marți, 26 aprilie 2016

Pentru fiinta ta interioara

NAMASTE!
Esti un Spirit de Lumina,un lucrator,un calauzitor...chiar daca nu crezi asta din cauza experimentelor ce le traiesti intens aproape in fiecare zi si acestea nu neaparat sunt placute.
Voi aveti de lucrat foarte mult cu spiritul vostru pentru ca voi sunteti niste fiinte speciale,intr-adevar fiecare este special in felul sau dar voi a-ti ales sa va reincarnati pentru a sustine aceasta planeta si oamenii de pe ea desi aveti si voi lectiile voastre.
A venit timpul sa iesiti din intuneric si sa pasiti spre lumina/sa lasati lumina voastra interioara sa se manifeste/sa creasca...Trebuie doar sa fiti Aici/Acum,sa fiti in Iubire si Pace.
A trecut vremea de lupta,pentru ca lupta inseamna si epuizare.Prin simplul fapt de a Fii/A Exista aduceti lumina voastra interioara si altor fiinte.
Trebuie sa fiti puternici si fiind puternic inseamna a Accepta si a Iubi,a imprastia Esenta Voastra pentru ca orice floare are parfumul ei special,asa si voi.Puteti incanta si sustine alte fiinte care au un proces evolutiv mai traumatic.
Nu uita ca esti o fiinta foarte puternica,o fiinta ce poseda calitati greu de descris.
Fii deschis si inlatura tot ceea ce este negativ din tine/din viata ta,invata sa curgi precum un rau pentru ca daca te opresti sau te impotrivesti vei suferi si mai mult.
Elibereaza-te de toate tiparele vechi,elibereaza-ti mintea,elibereaza-ti sufletul si priveste mai profund in launtrul tau apoi priveste in juru,ai sa vezi minunatia.
Viata este Lectie/Inaltare/Descatusare.
Fii Iubire in aceasta mare de egoism.
Fii Pace in toata aceasta galagie.
Fii Lumina si aprinde Visul celui pustiit.
Fii TU/CEL ce ESTI cu adevarat.
Binecuvantata fie Inima ta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!