:)

:)

duminică, 25 octombrie 2015

Cauta in interior cat mai profund

Sunt anumite persoane ce te supara si te sacaie si contactul cu ei iti provoaca nervozitate si stari de furie.Te-ai gandit vreodata de ce?

Ei bine,acesti oameni vin la tine cu un anumit scop chiar daca crezi ca e sacaitor,Binecuvanteaza acesti oameni pentru ca ei oarecum iti ''arata'' ca inca exista dezechilibre ascunse in tine,parti negative ce trebuie sa le eliberezi.

Tensiunea ce o simti din partea unei persoane nu are legatura cu ea ci cu tine insuti..inca nu esti o fiinta vindecata in totalitate.
Cand ajungi la un echilibru interior si iti arzi toate energiile negative,mentinandu-ti un autocontrol nimeni nu te mai poate influenta cu nimic..insa nu uita ca
TOTUL are un Scop..oamenii ce ii intalnesti,situatiile prin care treci,totul e la locul lui,chiar acolo unde esti si tu...chiar si fiind in mijlocul ''furtunii''.
Scopul tau este sa binecuvantezi,sa iubesti si sa ierti. emoticon heart 

Fii recunoscator!
Multumind iti vei da seama ca lanturile grele ce le simti in jurul tau se rup si energia divina se revarsa asupra ta,vindecand si armonizand!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!