:)

:)

duminică, 25 octombrie 2015

Regaseste fiinta

“Iti spun: cere si ti se va da, cauta si vei gasi; bate si usa ti se va deschide.”Matei 7:7
''Cere si ti se va da''- Poti sa primesti ceea ce iti doresti la un moment dat insa ceea ce vei cere s-ar putea sa nu fie in Voia Lui Dumnezeu,sunt Legile Universului,ca ceea ce ceri,vei primi.Ai grija ce vei cere! De exemplu daca te rogi pentru bani,in scurt timp s-ar putea sa moara cineva din familie si sa iti lase o suma de bani,un prieten vine la tine si iti daruieste bani,s-au poti sa gasesti bani pe drum,cineva ii pierde pentru tine,etc...Toate acestea au consecinte grave,nu stiu daca intelegi sau daca nu vrei sa intelegi dar intotdeauna cand te rogi,roaga-te pentru a-ti Lumina drumul,sufletul,viata Dumnezeu..sa ai sanatate,restul vor veni de la sine.Si roaga-te in special pentru Binele Suprem. al tuturor.
Deci nu e bine sa disperi atunci cand nu ai bani ci sa te bucuri de ceea ce ai,momentat...este vorba de Energia Recunostintei.

''Cauta si vei gasi;bate si usa ti se va deschide''
-Cu mare atentie cere Ghidarea Ingerilor ce iti sunt pusi in slujba ta pa acest pamant,pentru ca fiecare are o Ghidare Divina,trebuie doar sa ii inveti sa ii asculti.
Unii oameni sunt atat de incredibili ca se joaca insusi cu focul,deschid usi pe care nu le mai pot inchide in viata lor si acestea pot provoca multa suferinta atat pentru insusi cat si pentru cei apropiati.
Atunci cand cauti sa gasesti nu uita ca prima data trebuie sa te re=gasesti tu insuti in aceasta bezna,apoi poti sa vezi lumina de la capatul tunelului ce este destul de aproape.
Daca vrei sa gasesti tot ceea ce este negativ,lacrimi,suferinta,ura,indiferenta,orgoliu,rautate,etc..vei gasi,inconstient marea majoritate le cauta,astea devenind un cerc vicios.
Si totusi afli ce este Adevarata Lumina,Adevaratul Sens Al Vietii in Divin doar trecand prin vaile intunecate...depinde doar de tine.
De fiecare data cabd te rogi nu uita sa ceri ceea ce este in Acord cu Legile Divine apoi zici: FACA-SE VOIA TA DOAMNE,pentru ca aceste simple cuvinte spuse din inima vor anula efectele dezastroase a ceea ce tu atragi in viata ta.Totul este Energie,si sunt inca oameni ce nu isi dau seama de asta dar sunt sigura ca intr-o zi o sa se trezeasca,o sa faca si ei Saltul de Constientizare...Fiti binecuvantati!
Deci nu e bine sa disperi atunci cand nu ai bani ci sa te bucuri de ceea ce ai,momentat...este vorba de Energia Recunostintei.
''Cauta si vei gasi;bate si usa ti se va deschide''-Cu mare atentie cere Ghidarea Ingerilor ce iti sunt pusi in slujba ta pa acest pamant,pentru ca fiecare are o Ghidare Divina,trebuie doar sa ii inveti sa ii asculti.Unii oameni sunt atat de incredibili ca se joaca insusi cu focul,deschid usi pe care nu le mai pot inchide in viata lor si acestea pot provoca multa suferinta atat pentru insusi cat si pentru cei apropiati.Atunci cand cauti sa gasesti nu uita ca prima data trebuie sa te re=gasesti tu insuti in aceasta bezna,apoi poti sa vezi lumina de la capatul tunelului ce este destul de aproape.Daca vrei sa gasesti tot ceea ce este negativ,lacrimi,suferinta,ura,indiferenta,orgoliu,rautate,etc..vei gasi,inconstient marea majoritate le cauta,astea devenind un cerc vicios.Si totusi afli ce este Adevarata Lumina,Adevaratul Sens Al Vietii in Divin doar trecand prin vaile intunecate...depinde doar de tine.De fiecare data cabd te rogi nu uita sa ceri ceea ce este in Acord cu Legile Divine apoi zici: FACA-SE VOIA TA DOAMNE,pentru ca aceste simple cuvinte spuse din inima vor anula efectele dezastroase a ceea ce tu atragi in viata ta.Totul este Energie,si sunt inca oameni ce nu isi dau seama de asta dar sunt sigura ca intr-o zi o sa se trezeasca,o sa faca si ei Saltul de Constientizare...Fiti binecuvantati!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!