:)

:)

duminică, 25 octombrie 2015

Oare cat timp mai permiti voalului sa iti intunece mintea?

Nu iti face griji cand oamenii din jurul tau care erau mai apropiati tie pur si simplu se indeparteaza de tine.

Incearca sa nu fortezi pe nimeni sa stea langa tine pentru ca unele persoane aduc o floare foarte frumoasa cu spini special pentru tine insa tu fiind prea orbit de frumusestea sa esti ranit.

FIECARE MOMENT,ESTE UN MOMENT DE FLUTURE! emoticon heart
Adevarata trezire launtrica se va inta
mpla atunci cand nu e nimeni langa tine apoi esti ajutat si sustinut de alte fiinte care le vei cunoaste pe parcurs,fiinte evoluate si gata sa iti ofere si tie insuti o bucatica din Lumina sa.


Oare cat timp mai permiti voalului sa iti intunece mintea?
Oare cat timp mai permiti ca cei din jurul tau sa te jigneasca si sa te faca sa simti ura,egoism,dezgust,etc..pentru ca sunt multi in situatia asta...

TU ALEGI 

Daca nu iti convine du-te pe alt drum,cauta alta cale si nu te opri..Cerceteaza...Descopera minunatia ce este chiar in tine insuti...Sufletul tau recunoaste asta insa mintea ta poate fi plina de prea multe ganduri negative si tensiuni incat ignora asta.. emoticon heart 

Fii Binecuvantat!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!