:)

:)

luni, 20 februarie 2017

atitudinea care o adopti



Este foarte importanta atitudinea care o adopti in orice clipa.
Gandul este energie.Iti poti da seama daca ai foarte multa energie stagnanta in fiinta ta dupa gandurile ce le ai.Starile depresive,tristetea,furia,resentimente,frustrari interioare,si alte emotii negative.
Ei bine doar daca iti schimbi modul de a vedea lucrurile vei putea cu adevarat sa te transformi si sa permiti energiilor negative,stagnane sa iasa din fiinta ta altfel ramai blocat si te transformi intr-un prizonier al propriei tale minti.
Este adevarat!
Totul depinde doar de tine chiar daca nu poti schimba situatiile prin care treci dar suflet drag poti sa iti schimbi perceptia,atitudinea.
Viata este o adevarata binecuvantare!
Simte aceasta binecuvantare cum iti curge prin vene,prin ceea ce esti in adevarata esenta divina.
Esti un spirit minunat!
Inceteaza sa fii o victima in calea vietii,dezbraca-te de acest costum de victima si traieste cu adevarat.
Ai atatea lucruri de explorat!
Fii recunoscator pentru ceea ce ai in acest moment!
Bucura-te din plin de acest moment si traieste din tot sufletul acest moment si asa iti ridici vibratia energetica.
Nu e minunat?
E o binecuvantare!
Esti binecuvantat!
Invata sa simti cu sufletul,sa traiesti din suflet,sa iubesti din suflet,sa daruiesti din suflet pentru ca doar asa te transformi,re-devii fiinta care esti in esenta.
Curgi odata cu viata..Danseaza odata cu Universul,canta odata cu el si imbratiseaza,imbratiseaza bland ceea ce esti si oamenii dragi tie.
Cand iti vei da seama cu adevarat ca totul este energie,tu esti energie pura si da,iti sta in putinta sa faci ceva cu viata ta si sa ajuti in drumul tau de transformare,e cu adevarat minunat,magic!
De la un suflet catre alt suflet cu multa iubire si lumina! 
namaste! <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!