:)

:)

vineri, 3 februarie 2017

Lectia iertarii






LECTIA IERTARII,

            Este foarte important sa ierti desi avand o minte zbuciumata la inceput nu reusesti sa ierti. Factorul critic din mintea ta se activeaza,egoismul isi face simtita prezenta si activezi in tine aspecte negative astfel creezi blocaje. 
Prin iertare te eliberezi pe tine insuti nu doar eliberezi persoanele aflate in conflict.
Daca vrei sa fii liber iarta,perimite sa simti energia iertarii,energia care elibereaza.
Daca nu reusesti sa ierti inseamna ca nu poti sa te ierti pe tine insuti in prim plan..nu ai cum sa pretinzi ca ai iertat alta fiinta din moment ce respingi fiinta ta.
Totul porneste din launtrul tau!
Daca nu simti asta cu siguranta la un moment dat vei simti..
Iertarea accelereaza procesul de autovindecare a aspectelor aflate in dezechilibru.
<3
Daca te incapatanezi sa ramai la acelasi nivel plin de dezechilibru dezvolti boala si viata ta va fi un adevarat haos.
Tu alegi! 

Cheia este in mainile tale!
<3
Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!