:)

:)

vineri, 3 februarie 2017

Lectia responsabilitatii







LECTIA RESPONSABILITATII,
Fii responsabil de viata ta.
Asuma-ti responsabilitatea atunci cand treci prin situatii negative,situatii care iti creeaza dezechilibru la toate nivelurile.
Invata sa iti readuci aminte de responsabilitate!
Fiind constient de situatiile experimentate vei invata mult mai bland lectiile vietii.
Reaminteste-ti cine esti in adevarata esenta.
Fii bland cu tine insuti ca apoi sa fii bland cu fiintele din jur.. 

Atat timp cat reactionezi dur fata de fiintele din jur inseamna ca in launtrul tau exista o rana,un dezechilibru,o furie...care reactioneaza la "agresivitatea...dezechilibrul" din jur sau din partea altei persoane.
Nu uita ca fiecare situatie experimentata are un Scop(poate il vei descoperi poate nu...)
Trateaza cu blandete si apoi priveste cu viata ta se transforma...
<3
Nu este usor cand in minte este un adevarat haos dar nu uita de ce esti aici..faptu ca esti aici sa iti readuci aminte..cine esti in adevarata esenta..
Provocari vor veni tot timpul insa ai liberul albitru,TU ALEGI.. 

Cheia este in mainile tale. 
Foloseste aceasta Cheie cu intelepciune.
<3
Namaste!!!
<3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!