:)

:)

joi, 5 noiembrie 2015

Iubirea ta

Imprastie iubirea ta in jur si iubeste viata...Imprastie lumina ta in jur si accepta viata..Imprastie pacea ta in jur si iarta..

Nu conteaza din ce religie faci parte si nu conteaza ce culoare ai,esti o fiinta umana la fel ca si toti.
Imprastie Iubirea ta oamenilor din jur,ofera-le un zambet,o imbratisare si chiar o mica speranta...o mica speranta ca inca exista bunatate si iubire..fii tu insuti bunatatea si iubirea.
Nu conteaza ce varsta ai,nici ce voce ai,nici ce ocupatie ai insa fii uman si binecuvanteaza-i pe cei care sunt pierduti,arata-le ca inca exista Lumina,si aceasta Lumina ii va ghida spre adevarata cale Divina.
Imprastie pacea Divina si canta odata cu Universul....<3 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!