:)

:)

joi, 5 noiembrie 2015

Metode de protectie energetica

Omul absoarbe gandurile/vorbele/intentiile celor din jur si acestea pot sa fie negative sau pozitive dar mai repede negative...Tot ceea ce citesti/auzi/vezi are o influenta asupra ta chiar daca crezi sau nu asta!


Invata sa eviti oamenii care te fac sa suferi si nu iti aduc nimic pozitiv in viata ta,oamenii ce se plang mereu de viata pentru ca acesti oameni iti vor papa energiile tale.
Da! Este foarte adevarat!
Totul este conectat in jurul tau,tu esti conectat cu Mama Pamant( cu Pamantul) insa si cu cei din jurul tau.
Trebuie sa inveti sa tai toate stringurile(cordoanele ce se formeaza in urma discutiei cu cineva sau persoanelor foarte dragi,familiei,etc...) pentru ca la un moment dat se va face un furt de energie intre tine si respectiva persoana.,,si te vei intreba de ce nu te simti bine si esti secatuit si nervos tot timpul,dezvoltand ganduri negative si ura.
Inconjoara-te de oameni frumosi in suflet cu intentii pozitive,invaluie-te in natura si permite fluxului energetic sa iti curete toate neajunsurile.
Retrage-te cateva momente doar tu cu tine si fa pace in fiinta ta.

Poti sa rogi Ingerii Pamantului sa te protejeze si sa te indrume in luarea unor decizii in legatura cu scopul tau divin.

( Dragi Ingeri ai Pamantului,va iubesc si va chem in viata mea,am nevoie de claritate in luarea unei decizii foarte importante care mi-ar putea schimba viata........(spuneti situatia,decizia,gandurile ce trec ..etc),va rog sa ma indrumati si sa ma sustineti in tot ceea ce eu fac.Inconjurati-ma in armura voastra plina de iubire si lumina pentru ca nimic rau sa nu poata sa ma influenteze sau sa nu poata sa patrunda in mintea mea,sufletul,inima mea,fiinta mea si tot ceea ce eu sunt.Va multumesc si va sunt recunoscatoare pentru tot.Faca-sa Voia Ta Doamne.)

Pentru taierea stringurilor il puteti chema pe Arhangelul Mihail.

(Arhanghel Mihail,te rog,vino in viata mea si taie toate stringurile dintre mine si ( ziceti numele persoanei sau persoanelor),si te rog plaseaza scutul protector pentru ca nici o energie cu vibratie joasa sa nu poata sa intre la mine.Vizualizeaza cum te rupi de fiecare persoana enumerata si simte ca esti liber.In scurt timp energia vitala va creste si te vei simti din ce in ce mai bine.Iti multumesc Arhanghel Mihail pentru sustinerea ta.Faca-se Voia Ta Doamne! ) 

Va urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!