:)

:)

joi, 5 noiembrie 2015

Lumina din tine,este important

Descopera Lumina din tine,e Farul ce te va ghida spre Inaltarea Spiritului...

Poate ca este timpul sa iti re-deschizi inima,sa privesti bland ce este in ea,stiu..ai multa durere,neacceptari pana si neiertari,de ce crezi ca doare?
Ai uitat sa lasi totul sa plece din tine si sa inviti iubirea sa scalde bland fiecare locusor prin care a fost durerea.
Re-descopera ceea ce esti in Adevarata ta Esenta Divina,
Poate ca ai uitat cine esti insa este necesar sa urmezi niste pasi sa poti trezi interiorul tau,Divinul si sa il lasi sa se manifeste.
Nu esti un om prost sau un nimeni,nu esti o ruina...esti cineva...permite iubirii Divine sa inunde fiinta ta si porneste farurul din tine,este Spiritul,te striga de atata timp,permite-i sa se manifeste si nu uita cine esti indiferent prin ce treci.
Viata este o adevarata binecuvantare in ciuda suferintelor simtite,nedreptatilor pe care le infrunti insa toate astea te vor ajuta la trezirea ta,este timpul sa te inalti si sa stralucesti mai tare ca niciodata,este timpul tau...timpul in care trezirea ta va avea loc.
Deschide bine ochii si priveste in jurul tau,stiu ca sunt atatia oameni pierduti si dezorientati,multi din ei se indentifica cu furia lor,fricile ce le resimt insa nu sunt ceea ce ei cred ca sunt.
Este timpul sa iti stergi lacrimile si sa mergi inainte,este necesar si important sa faci asta.
Incearca sa fii pozitiv si plin de viata.
Fie ca Ingerii Luminii Divine sa iti calauzeasca fiecare pas si fiecare lacrima sa iti fie stearsa si sufletul sa iti fie mangaiat.
Este timpul sa zbori si sa afli care este adevarata ta identitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!