:)

:)

miercuri, 25 noiembrie 2015

priveste in tine



Ceea ce se petrece in jurul tau este haotic...te identifici cu ceea ce vezi dar de fapt esti mai mult decat vezi.

 Cum ajungi sa afli adevarul? 

Priveste bland in tine si trateaza cu iubire fiecare gand,fiecare aspect ce il gasesti fie el mai negativ pentru ca te vei bloca in el si ratezi curgerea... Suntem aici sa experimentam inaltarea spiritului si cum il inaltam? Abandonand rezidurile,tot ce e negativ si provoaca suferinta.

Te pierzi in halouri mascate de lumini blande insa esti intr-un mare intuneric pentru ca nu vei stii cum stralucesti doar atunci cand esti in intuneric. 

Nu vei stii ce e inaltarea pana nu vei cunoaste caderea in prapastie.

Deci..cine esti? 

In adevarata ta esenta,esti,existi..traiesti...experimentezi..cresti si apoi parasesti acest plan...acest plan fiind doar o manifestare a energiei de dincolo de voal..mintea noastra nu ar accepta asta insa deschizandu.ti sufletul si unificand.ul cu mintea vei ajunge la un echilibru.

Adevarata ta natura se re.gaseste in iubirea pura,neconditionata,in bunatatea ce sterge ochii tristi,in zambete calde de vara si blande,mangaind si alinand suferinta.Te re.gasesti in fiecare zi..mori si re.nasti in fiecare clipa..

De ce ti-ar fi teama de parasirea corpului fizic? Corpul fizic ne cam limiteaza insa de asta suntem aici sa experimentam...sa re.descoperim ceea ce suntem intr.o lume a iluziei..fii sursa de lumima..fii bunatatea atunci cand exista mahnire si atinge bland sufletul fiecaruia cu lumina ta..daruieste si daruind nu te stingi pentru ca traiesti acolo..in bucatica oferita..te re.intorci sub alta forma insa te re.intorci.. 

Iarta,iubeste,multumeste,fii bland,fii iubitor,fii ceea ce esti nu ceea ce altii vor sa fii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dumnezeu te iubeste asa cum esti,Daca vrei sa schimbi ceva la tine,schimba,Cheia sta in mainile tale...Iubeste ceea ce esti pentru ca esti o mica Scanteie Divina din Lumina si Iubirea Sa...Esti cineva,insa trebuie sa inlaturi obstacolele ce vin asupra ta,negativul ce vrea sa te captureze,indepartandu-te de la Planul Divin,pentru ca ai un Scop,prin simpla ta prezenta..emoticon heart chiar daca ti-au fost taiate aripile poti sa zbori pentru ca sufletul este o aripa de Lumina insa trebuie sa te conectezi la el..cum? Iubind,Daruind,Iertand,Indragind,Multumind,Eliberand...Esti o Mica Fiinta de Lumina,Un Ingeras...care cauta Re-gasirea...eliberarea si ruperea de vechiile tipare negative/ Namaste!